Investicije

Naložba/vlaganje v nepremičnine

Vlaganje v nepremičnine pri nas velja še vedno za najbolj smiselno in dolgoročno varno naložbo. Zaradi našega gospodarskega okolja, dostopnosti posojil in predvsem velikega povpraševanja po najemniških stanovanjih je naložba v nepremičnine smiselna in varna. Tudi vi se odločite za takšno naložbo.

Katere so prednosti vlaganja v nepremičnine?

Vlaganje v nepremičnine prinaša dolgoročno varen pasivni prihodek predvsem z vidika oddajanja nepremičnine v najem.

Nekateri izmed razlogov, zakaj vlagati v nepremičnine:

Oprijemljivost naložbe

Nepremičnina je oprijemljiva in vizualna, zato bo vedno imela vrednost, ki je seveda odvisna od gospodarskega stanja in ekonomske moči v nekem obdobju. Vedno boste imeli možnost, da si nepremičnino ogledate in imate hiter dostop do njenega preverjanja. Če vlagate v delnice, sklade ali kriptovalute, prevzamete tveganja, ki lahko pripeljejo do občutnega zmanjšanja vrednosti vloženih sredstev.

Naložbena vrednost nepremičnin

Tako kot deluje gospodarstvo, ki je odvisno od številnih dejavnikov, tako je tudi pri nepremičninah, ki se spreminjajo glede na kupno moč prebivalstva, dostopnost posojil in ekonomsko moč v zadevnem obdobju. Seveda na ceno nepremičnin vplivajo še drugi dejavniki, toda lokacija ima še vedno največjo vlogo pri naložbeni vrednosti nepremičnine in previdnost ob tem ni nikakor od več.

Vir dodatnega prihodka

Če želite poskrbeti za dodaten vir dohodka, je naložba v nepremičnino vsekakor najbolj optimalna in najpogostejša izbira pri nas.

Če želite izvedeti več o tem, na kaj je treba biti pozoren pri vlaganju v nepremičnine, nas pokličite ali nam pišite.